Pust på maden

En bideskinne kan sikre ekstra gode madoplevelser mange år fremover

wef45

Der er ikke noget som en god varm bøf eller en dejlig kold isdessert – medmindre ens tænder er ekstra følsomme overfor varme og kulde. Dette kan de bl.a. blive, hvis man skærer tænder, for så slider man på emaljen, og denne slitage kan gøre tænderne ekstra følsomme. Vil man gerne undgå at slide på emaljen, kan man overveje en bideskinne fra skinne.dk.

Grillede bøffer

Varm mad skal være varm

God mad skal nydes, men det kan være svært, hvis man føler ubehag ved at spise det. Samtidig har de fleste det nok også sådan, at varm mad helst skal være varm, og kold mad gerne skal være kold. Så hvordan undgår man så at føle ubehag ved at spise mad, der har den ønskede temperatur?

Hvis man ikke skærer tænder, bør dette ikke blive et problem. Det er der dog mange, der gør, og dette kan give hovedpine, ømme muskler i kæberne og, som nævnt, også slitage af emaljen, der kan gøre tænderne temperaturfølsomme.

Kuldefølsomme tænder

Undgå ødelagte madoplevelser med en bideskinne

Hvis man har fundet ud af, at man har tendens til at skære tænder og gerne vil undgå yderligere slitage på tænderne, vil det som sagt være en god idé med en bideskinne. Udover, at den kan hjælpe med at undgå unødvendig slitage, kan den også sørge for, at man ikke vågner op med hovedpine og ondt i kæben.

En bideskinne bruger man oftest om natten, men man kan også bruge den om dagen i pressede perioder, hvor man har større tendens til at skære tænder. Husk dog at tage den ud, når du skal spise lækker mad.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *