hundeleg

Derfor skal du træne din hund derhjemme

wef45

Det er vigtigt med en veltrænet hund i hjemmet. Hvorfor? Det svarer vi på i denne artikel samt fortæller dig hvordan du kan komme i gang med at lære din hund sjove tricks.

Lydighed

Lydighed er noget af det vigtigste man kan forlange af sin hund. En ulydig hund laver ikke andet end at rende rundt og lave unoder. Den kan finde på at gø af andre mennesker, både store som små. Ja, den kan måske endda finde på at overfalde folk, hvis den føler sig truet.

For at være en ansvarlig hundeejer bør du derfor altid træne din hund til at lyste dine kommandoer og vise respekt, når den er i nærheden af andre mennesker. Især når den er i nærheden af mennesker, der er mindre end den selv, som for eksempel børn.

Når du har en lydig hund, så bliver det lige pludselig også meget nemmere at kontrollere din hund. Og det kommer til at gøre dit liv som en hundeejer en del mere fornøjelig, som hvis det er hunden der kontrollerer dig.

hund

Lave sjove tricks

Udover lydighed så kan det også være meget sjovt at lære sin hund at lave nogle forskellige tricks. Det er ikke et absolut krav at din hund kan give pote, men det er da meget sjovt hvis den kan.

En hund der kan lave nogle sjove tricks kan blandt andet blive til et sjovt skud underholdning til en middags med vennerne, som måske er truet af at gå hen og blive lidt småkedelig.

Så hvis din hund udviser stor lydighed, så kan du jo prøve at give dig i kast med at lære den nogle tricks.

Udover de basale tricks, såsom at spille død, give pote og så videre, så kan du også tage det et niveau højere op. Køb dig en hunderampe og stil den op ude i haven. Lær den hund at gå hen over den på en hurtig men elegant måde.

Hvis du træner din hund godt nok så kan det endda være, at du kan være så heldig at tage din hund med til forskellige hunde konkurrencer. Og det kunne da være en meget sjov oplevelse at få sammen med sin hund.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *