Få det gode loungesæt til havemaden

wef45

Når vejret nu engang imellem bliver herligt her i vores forjættede land, så skal det også nydes. Hvordan gør man det bedre, end at sætte sig ud i det og nyde vejret og livet med noget fantastisk mad? Så hvis kokke evnerne er på plads, ellers må man bare bestille noget lækkert, så skal du bare have styr på det perfekte loungesæt til din have. Det kan straks være et svære spørgsmål, fordi hvad er perfekt og hvad er perfekt til dig og din have? Svaret er meget individuelt, men hvis du læser med her, skal der forsøges at give mest mulig guidens.

Zaadbol, Blomst, Natur, Juffertje I Het Groen

Hver sin egen have

Vi har alle forskellige haver. Ikke en er identisk. Det opstår fordi folk har forskellige smage og bor forskellige steder, hvor terrænet er anderledes i forhold til andre steder. Vi kender jo alle udtrykket, græsset er grønnere ovre i naboens have, så de fleste kender nok det med at synes, sin nabos have er flottere. Det er ikke nødvendigvis sandt, de er blot forskellige. Alle haver er pæne, fordi de udstråler lidt af dig og din personlighed. Det kan sige noget om dig. Hvis du går op i din have, kan det være en måde for dine gæster at lære dig bedre at kende på. Så gør din have til din og tage nydelse i den, når muligheden opstår.

Udenfor, Livsstil, Gårdhave, Veranda, Sommer, Baggård

Det skal handle om maden

Al den snak om haver er faktisk for madens skyld. God mad kræver nydelse i gode omgivelser. Det skal opleves og det skal helst opleves på en fin eller pæn restaurant, i sit pæne køkken eller ude i haven, men den helt rette belysning på det helt rette tidspunkt på dagen. Mad og livet er jo hvad man gør det til. Så hvorfor ikke gøre det ekstraordinært. Lad være med at tage mad for givet og find bedre måder at nyde det på. En af dem er at tage maden ud i haven. Det er jo så sjældent der er godt vejr i vores lille Danmark. Så når verdenen endelig rækker en hånd ud til, så tag den og kør med den så langt du kan. Lad dig ikke komprimere. Gør det vildere og bedre og lev dit liv!

Afslappende, Lounging, Lørdag, Hyggelig, Pejs, Vinter

Det skal handle om havemøblerne

Men hvordan gør man så oplevelsen perfekt? Det er nemlig et svært spørgsmål, fordi alle haver er forskellige. Derfor er det ikke alle så kan få det samme hvide loungesæt ind i sig og så er opgaven løst. Hvis nu hvid ikke passer ind i denne have? Så må man selv mærke efter, om du måske ikke leder efter et sort loungesæt i stedet, eller hvad der nu passer ind i din have. Det handler også om materialerne. Skal det være i træ eller skal det være plastik måske? Hvad komplimenterer alt andet du har i haven og hvad komplimenterer dig? I sidste ende handler det mest om, hvad du synes er pænt. Det er en god fingerregel. Kan du ikke lide det, så er det lige meget om det matcher med resten af haven.

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *