mad_vin

Få løst problemerne i forholdet

wef45

Travle hverdage med bleskift, børnepasning, rengøring, job, stress og alt hvad end der typisk kendetegner en gennemsnitlig hverdag, kan hurtigt gå hen og dræbe romantikken, og med en død romantik begynder dominoeffekten. Skænderier bliver hyppigere, man tager hinanden for givet og hvad der engang virkede som en realistisk plan om at leve i lykke til det sidste, falmer hen til hvad der blot var en drøm og et ømt minde om denne drøm, mens overvejelserne kommer frem om dette i virkeligheden er det rigtige.

Dette leder til mange tunge dage og en afslutning der hverken har været nødvendig eller villet. Den onde cirkel skal blot brydes og det kræver at I kommer ud af de sædvanlige omgivelser og rytmer, at I bruger en weekend på at finde hinanden og at I gør det på neutral grund uden for mange pligter og andre gøremål.

Et kroophold kan løse mange problemer

At tage ud på de ukendte egne hvor man kan nyde den friske luft, den gode natur og de skønne omgivelser er et vidunderligt sted at genforene sig. Ved at lade dette være sit neutrale sted har mange fordele, både fordi man begår sig i offentlighed så man vil automatisk tale mere roligt for at undgå at skabe en scene.

kaereste__park

Derudover er pligterne hurtigt forsvundne. Madlavning skal ikke laves, og kvaliteten vil være anderledes. Man kan hver morgen opleve en god juice, nogle spejlæg, lune rundstykker og senere på dagen få en rigtig god menu fra restauranten, tage ind til en nærliggende by og se hvad den har at byde på at gode retter som alt sammen bringer en god stemning og glæde.

Stemningen kan sagtens spices op og når I planlægger et sådant ophold, så skal I overveje hvor jeres grænser går omkring netop stemningen. Måske er det på tide at investere i noget nyt sexlegetøj, som er let at skjule, men som også kan tilfredsstille de behov der kan opstå ved denne weekend.

Vær opmærksom på hvad der virker

Mens I er i gang med at genfinde jer selv med god mad og sjovt sexlegetøj, så kan I lige så godt kigge efter hvad I oplever bringer jer tættere på hinanden. Kan I genfinde jer selv ved at tage oplevelserne udenbys, spise på en fin restaurant eller se en god film i biografen, er det selve kroopholdet eller sexlegetøjet der gør det for jer, det er stærke erfaringer som I kan bruge i hverdagen.

Med erfaringen vil I vide hvorvidt I skal overveje at kigge efter noget børnepasning en gang om måneden eller hvor ofte I nu har brug for at komme ud af de her destruerende rutiner og smide lidt benzin på jeres fælles bål.

Det samme gælder den generelle kommunikation. I hverdagen kan man hurtigt tale forbi hinanden og misforståelser går hurtigt hen og bliver stressfaktorer. I skal kende alle sådanne problemer og danne nogle fællesstrategier hvori I både undgår skænderier og misforståelser. Så vil det hele begynde at gå efter jeres drømme.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *