festbord

Vil du undgå alt besværet?: Hold konfirmationsfesten på en af landets mange hyggelige kroer

wef45

Der er ingen tvivl om, at konfirmationen er en kæmpe stor begivenheden for rigtige mange teenagere. Derfor bliver der ofte heller ikke sparet på festlighederne for at fejre konfirmandens store dag.

Det kan dog godt føles uoverskueligt at skulle holde en stor fest, når man skal til at pynte op, lave mad, dække bord osv. Heldigvis findes der en måde, hvorpå du kan nyde konfirmationsfesten uden at skulle slæbe og slide. Det er nemlig muligt at booke et festlokale på en af de mange, hyggelige kroer, som ligger rundt omkring i landet.

vin-fest

Du slipper for at lave maden

En af de store fordele ved at holde festen på en kro er, at du slipper for selv at skulle lave maden fra bunden eller at bøvle med at genopvarme maden, hvis du bestiller den udefra. På langt de fleste kroer har du muligheden for at være med til at vælge menuen, så konfirmanden får lige netop det, som de elsker at spise.

 

Du slipper desuden også for den lange tur til grænsen og tilbage efter billige drikkevarer og snacks til kaffen, da dette også kan følge med.

Mulighed for overnatning

Hvis man har familie og venner, som kommer langvejs fra for at være med til at fejre konfirmanden, så har kroerne som regel også mulighed for at have overnattende gæster. Dette er dermed et oplagt og nemt sted at overnatte, for de gæster som kunne få brug for det.

På denne måde behøver man heller ikke holde sig ædruelig hele aftenen for at være i stand til at køre hjem. Man kan blot nøjes med at booke et værelse og så kravle direkte i seng, når festlighederne er ovre.

Du slipper for styre festen

Endnu en fordel ved at holde konfirmationen på en kro er, at du slipper for at bruge alt din energi på at traktere for dine gæster og kordinere sange og taler. Hos langt de fleste kroer er personalet villige til at bringe sange og diverse overraskelser ind i salen i løbet af festen.

På denne måde kan du nøjes med at aftale med personalet, hvornår de forskellige underholdninger skal bringes ind, og så kan du ellers læne dig tilbage og nyde dagen. Det er ligeledes også som regel muligt at have indflydelse på pynten, selvom man holder festen på en kro. Så længe du bare sørger for at snakke med personalet i god tid, så er det ofte muligt at skabe lige netop det tema, som konfirmanden ønsker.

Hvis du vil vide mere, så kan du læse mere om konfirmationsfester her.

konfirmation

Glem alt om oprydning og rengøring

Når man har holdt en stor og sjov fest i sit eget hjem, så er det ofte knap sjovt at skulle bruge hele den efterfølgende dag på at rydde op og gøre rent efter de mange gæster. Dette slipper du naturligvis også for, hvis du vælger at holde festen på en kro. Du kan dermed sove længe og slappe af, imens personalet tager opvasken og støvsugningen.

Der er dermed masser af fordele at hente, hvis du vælger at holde konfirmationsfesten på en kro.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *