kro

Kan du tage din hund med kro?

wef45

Folk kan godt lide at tage deres dyr med på de små eventyr, som de går igennem i løbet af dagen. Og der er da ofte heller ikke kun til at lade hunden blive hjemme i boligen, når de lige så godt kan komme med på udflugt. Men kan din hund egentlig godt komme med på kro?

Læs med her og se hvilke overvejelser du bør have, før du tager afsted.

Hvad siger kroen?

Forskellige kroer har forskellige regler. Det er derfor altid en god ide lige at ringe ad i forvejen og høre ad, hvad kroens regler er. På mange kroer er der ikke noget i vejen for at du tager din hund med, så længe hunden opfører sig ordentligt og ikke er til besvær for andre gæster eller personalet.

Der er kan dog sagtens være undtagelser og det er derfor altid en god ide lige at ringe og høre ad, før du blot tager hunden med dig. Ellers kan det være at du skal til at køre hjem med hunden, før du kan lukkes ind på kroen.

hund

Når du ringer i forvejen, så er det af og til også muligt for personalet at forberede sig på ankomsten af en hund på deres område. De kan på den måde tage deres forholdsregler og gøre besøget så behageligt som muligt både for dig og for andre gæster på kroen.

Personalet kan ellers godt blive en smule overrumplet, hvis du simpelthen dukker op med din hund. Så det er ren høflighed lige at informere personalet om det i forvejen og det højner også dine chancer for, at du gerne må have hunden med.

Hvad siger hunden til det?

Nogle hunde elsker at være blandt fremmede mennesker mens andre hunde hader det. Der kan samtidig være en del mere larm på en kro, end din hund måske lige er vant til. Og hvordan håndterer din hund ukendte lyde, som den måske aldrig har hørt før? Du kender din hund bedst og kan dermed bedst selv vurdere, hvordan hun vil reagere ved at være med dig på kro.

Når du er på kroen, er det en god ide også lige at holde øje med hundens kropssprog. Hvis hunden gaber er det for eksempel ikke altid kun et tegn på at hunden er træt. Det kan også være tegn på angst eller generelt ubehag. Og hvis du bemærker sådan en opførsel fra din hund, er det en god ide at tage hånd om det så tidligt så muligt, så det bliver en god oplevelse for jer begge.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *