Kromad

Kombinér lækker kromad og forkælelse for den ultimative weekend

wef45

Når hverdagen bliver for travl og livet for stressende, er der intet bedre end at tage en weekend ud til virkelig bare at nyde livet og slappe af. For mange er mad en essentiel del af nydelse, så en omgang lækker kromad kan gøre meget for løfte sådan en weekend. For at gøre weekend ekstra god, er der her blevet samlet nogle forslag til, hvad du kan lave udover at spise lækker mad – hvad enten du skal nyde weekenden med en partner, ven eller veninden, eller bare have noget alene-tid. Du kan eksempelvis udvide weekendturen med en massage fra Martin Lambrecht, som vil være lige prikken over i’et. 

kvinde får massage

Forkæl jer selv med massage

For mange er massage lig med forkælelse. Det er der god grund til, da en massage udover at føles fantastisk imens du får den, også kan give dig en rar følelse i kroppen i lang tid efter. Hvis du bor eller er på kroophold i nærheden af Vordingborg kan du hos Martin Lambrecht få mange forskellige slags massage. Massage kan nemt nydes alene, men er du sammen med din kæreste eller kone/mand kan en parmassage også være en yderst behagelige og romantisk oplevelse. 

Du kan vælge imellem massage, der dækker det meste af kroppen, eller du kan fokusere massagen på f.eks. hoved, ansigt, hænder eller fødder – det kan være lige, hvad du har lyst til. En massage er en super måde at afstresse på og komme helt ned i gear. 

Lav en hjemmespa

Hvis du ikke helt har budgettet til at bruge mange penge på en massage, er der også mulighed for at lave en hjemmespa. Dette ville være perfekt til en veninde weekend, hvor I kan hygge og lave ansigtsmasker. Her kan du se nogle ting, der er gode til en hjemmespa:

  • Hjemmelavede ansigtsmasker – der er mange forskellige opskrifter at finde på nettet.
  • Badesalte – hvis du har et badekar, kan det være rigtig lækkert med et langt skumbad med olier og badesalte
  • Neglelak – friske dine negle op med mani- eller pedicure og lak i forskellige friske farver, så du kan føle dig lækker selv efter din forkælelsesweekend er forbi. 
  • Kaffegrums – ja det lyder underligt, men kaffegrums er rigtig god til at gøre huden på dine hænder og fødder blød som en barnenumse. Alt du skal gøre, er at tage det gamle kaffegrums fra kaffemaskinen, tørre det og så gnide huden med det på hænder og fødder.

Hjemmespa er ideelt til at hygge med en ven eller veninde, og det giver mulighed for, at I virkelig kan få snakket igennem. Samtidig er det også en god måde at forkæle dig selv på.

luksus

Læs en god bog

En anden måde at forkæle sig selv på er at give sig selv tid. Tid til at sætte sig ned og fordybe sig i en rigtig god bog. Det kan enten være din yndlingsbog, som du har læst 100 gange eller en ny bog, som du længe har ville læse. Når du sætter en hel weekend af til afslapning, bliver din læsning ikke hele tiden forstyrret af ting, som du skal se til. Hvis du ikke er så meget til at læse, kan du også lytte til en lydbog eller et podcast, eller evt. bare se en film. Så længe du husker at nyde din weekend med lækker mad og masser af afslapning. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *