spisestue

Gå efter stemningen, når du vælger kro

wef45

De danske kroer er anbefalingsværdige. Både på det gastronomiske område såvel som på servicen er standarden høj. Mange af kroerne har et bestemt koncept, som deres gæster kan være mere eller mindre forberedte på. Dette vil uden tvivl påvirke oplevelsen, og derfor er det vigtigt, at du tager højde for nogle bestemte parametre, inden du bestiller dit næste krobesøg. Hvis ikke du ved, hvad du går ind til, kan det hurtigt ende med at valget slet ikke kan forenes med den oplevelse, du håbede på. Derfor kommer der her nogle parametre, du kan være opmærksom på, næste gang du bestiller en tur på kro. 

levende musik

Traditionelt eller moderne?

De traditionelle kroer er fremtrædende i Danmark. Langt de fleste krostuer har en traditionel indretning såvel som servicepolitik og menukort. De tunge træmøbler og en menu med vildt som hovedingrediens i de fleste retter betegner den traditionelle kro. 

Konceptet er dog vokset og ligesom med alt andet findes der nu moderne kroer. En moderne kro vil typisk have et koncept. For eksempel kunne en kro, der gik op i at bruge sunde råvarer og ingredienser være forenet med en juicebar i stedet for det klassiske fadølsanlæg.

Stemningsmusik

En stemning er ikke komplet uden musik. Mange krostuer byder på live-optrædener, der sikrer dig en uforglemmelig aften. Igen giver det mening at kende kroens profil, inden du bestiller bord til en aften med live-musik, da den musik, du foretrækker, ikke nødvendigvis er den samme, som den kroen har valgt. 

Der er stor forskel på et hyggeligt akustisk jazzband eller en singer-songwriter med sin guitar og på en disc jockey, der vender plader fra firserne, mens publikum drikker sjusser. Man kan ikke sige at noget hører sig mere til end det andet, da kroer kan være lige så forskellige i deres udformninger som alt muligt andet. 

frisk juice

Kroophold

Når du bestiller dit krobesøg, kan du også (alt efter hvilken kro du vælger) ofte bestille et ophold. Flere krostuer har tilstødende gæsteværelser, der lejes ud. På den måde kan du kombinere dit krobesøg med en spadag eller for eksempel et kursus i yoga. Selvom en enkelt aften i selskab med en af dine nære i sig selv er rar, bør man nogen gange sigte højere. Med et kroophold er du garanteret en ikke bare rar, men uforglemmelig oplevelse af velbehag og luksus. Så om du bestiller massage og sauna eller skal have dine yogatights frem, så kan du ofte kombinere det med en unik kro-oplevelse. 

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *