Kro

Tag hele familien med på kroophold i ferien

wef45

I en familie vil der næsten altid være delte meninger. Ikke mindst når det kommer til noget så åbent, som hvad man skal tage sig til i ferien. Det kan gå hen at blive problematisk, for hvad gør man, når en helst vil blive hjemme, andre vil i spa og en helt tredje gerne vil på shoppetur? 

Man kan selvfølgelig prøve at tilfredsstille alle i løbet af sin ferieplanlægning, men det ender ofte bare med et lidt halvhjertet kompromis, som ingen i sidste ende bliver særligt glade for. I stedet bør du forsøge at planlægge noget, der til enhver tid indeholder essensen af, hvorfor familien er splittet og gerne vil forskellige ting.

Wellness

Noget for enhver smag

Tag for eksempel det klassiske, danske kroophold, som er oplagt i den sammenhæng. Hvis der er nogle familiemedlemmer, som egentlig helst ville være blevet hjemme i hyggelige og vante omgivelser, så får de ved et klassisk kroophold lidt den samme følelse, mens man stadig er væk hjemmefra og bliver kastet ud i at skulle kunne få det til at fungere med resten af familien. 

Det er ganske sundt at udfordre sig selv, og det gør det kun nemmere og bedre, at en kro jo mere eller mindre bare er lavet til at være en bedre og hyggeligere version af dit eget hjem. Det er en blød seng, man ikke behøver rede, smukke omgivelser uden forpligtelsen til at skulle luge ukrudt og så er der god mad, man ikke selv skal lave. 

Samtidig kan et kroophold også sagtens tilfredsstille de andre førnævnte splittede stemmer. Nævner nogen for eksempel, at de gerne vil bruge ferien i spa, så er det så heldigt, at mange større kroer i et eller andet omfang har tilhørende spa. Dermed ikke sagt, at det er nødvendigt at opfylde behovet så direkte. Essensen af det hele er nemlig, at vedkommende gerne vil bruge sin ferie som et afslappende afbræk til en hård og travl hverdag. Med andre ord vil de altså bare gerne kunne slappe af og blive taget godt ag. 

Shopping

Kroophold for den eventyrlystne

Slutteligt kan kroopholdet dog også sagtens være en ferieform, for dem som er mere eventyrlystne og udadvendte i deres feriesmag. Kroen behøver nemlig kun at være den base, hvorfra man sover og spiser. Derfra kan man sagtens tage ud for at udforske de ukendte omgivelser, hvad end man gør det ved at gå på museer eller ved at gå på jagt i den nærmeste gågade. 

Selv hvis familien tæller en hund, vil kroopholdet som ferieform kunne tilfredsstille hele familien. De fleste kroer tillader nemlig hunde, og så kræver det ikke meget andet end at købe en hundesnor fra https://nordisk-hundeudstyr.dk/ og gå nogle ture i de fremmede omgivelser. Så er hele den splittede familie tilfreds.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *