Lav en lækker kyllingelasagne til din familie

wef45

Hvis du har en travl hverdag, kan det være svært at få det hele til at hænge sammen. Når du kommer hjem fra arbejde, så skal du hente unger og du skal samtidig huske at pleje dig selv og din partners forhold. I mellem alt dette skal der handles ind og løbes ærinder, hvor det kan være vanskeligt at være kreativ hver eneste dag, når der skal laves aftensmad. Derfor bør du gå på udkig efter nogle nemme opskrifter, som alle i familien vil kunne lide. En sand klassiker er lasagne, hvor du kan overveje at erstatte oksekød med kylling, så du kan lave en lækker kyllingelasagne til hele familien.

Gode grunde til at vælge kylling fremfor oksekød

Nu til dags så stiger priserne på madvarer konstant. Derfor kan det være fornuftigt, hvis du kigger efter kød på tilbud eller laver flere vegetar eller veganske retter. Hvis du alligevel er ret glad for noget kød i din lasagne, kan en kyllingelasagne være et godt alternativ. Det smager nemlig utrolig lækkert, og samtidig så mindsker du også dit klimaaftryk. Der udledes nemlig meget mindre co2 ved kyllingekød fremfor oksekød, så hvis du vil være en smule klimabevidst, bør du overveje dette alternativ.

Lav en stor portion

Med din travle hverdag, kan det være nødvendigt at lave store portioner, så der kan gemmes nogle rester i fryseren til resten af ugens dage. Dette kan du nemt gøre med lasagne, hvor det samtidig er en nem ret at lave. Derudover er det utrolig lækkert, da du kan sætte dit helt eget præg på opskriften og tilføje eller fjerne forskellige ingredienser. Det er samtidig en ret, hvor du kan have de små med i køkkenet, hvor de f.eks. kan hjælpe dig med at skære grøntsager. Hvis alt dette lyder lækkert, så må du på jagt efter en god opskrift.