kost

Pas på dig selv og din hund med den rigtige kost

wef45

Det er de færreste, der ikke er bevidste om, hvor vigtigt det er at spise sund og ikke mindst varieret. Dog kan det for mange være lettere sagt end gjort. Det er ikke kun vigtigt for dig og for mig, men det er også vigtigt, at vores kære firbenede venner får den kost og de vitaminer, der skal til for at bevare et sundt helbred. Hvis du er vild med at lave mad og kræser om gode råvarer og kvalitetsmad, så er du med sikkerhed også klar til at værne om den sunde kost. Læs med nedenfor.

Sundhed kan også være lækkert

Det er ikke kun den origine mad fra den lokale kro, der kan være lækkert. De retter, hvor der ikke er tænkt på hverken fedtfattige ingredienser eller kostpyramider behøver ikke at være bedre end de retter, der er nogle af de absolutte sundeste. Men hvad er sund mad egentligt? For sund mad kan defineres på mange måder. Hovedpointen er bare, at sund mad sagtens kan være lækkert og indbydende at se på. Med den rigtige kost, kan du få mere energi og overskud i hverdagen. Derfor er det vigtigt at gøre noget ved det.

Det første udgangspunkt er altid at drosle lidt ned for mad, der indeholder mange kulhydrater og fedt. Her er det bedre at erstatte det med grønne retter – for eksempel kan du booste din immunforsvar med masser af spinat. Faktisk kan du generelt spise dig til et sundere og stærkere immunforsvar. Hvis du ikke umiddelbart kan finde kreativiteten frem og komme i tanke om sunde retter, kan du lade dig inspirere på kroer, som serverer sunde – måske økologiske – retter.

Husk din hund

Hvis du har en hund, hvis immunforsvar heller ikke er bragende godt, er det vigtigt, at du ligeledes kredser om den. Her kan du for eksempel prøve Boehringer-Ingelheim, som er et produkt, der er udviklet til at opretholde hundes sundhed. Produktet stammer fra et forskningsdrevet medicinalvirksomhed – Boehringer Ingelheim – som specialiserer sig i kosttilskud for hunde. Ved at forbedre både din hund og din sundhed, vil I begge takke dig resten af livet.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *