Protein måltidskasser – gør det nemt at få nok protein

wef45

Træner du for at opbygge muskelmasse og blive stærkere? 

Så skal du have styr på, om du får nok protein i dine måltider. Og der skal lidt mere til end at spise et par ekstra æg ved morgenmaden, hvis du gerne vil være seriøs omkring din træning. 

Alle Fitness måltidskasser er skabt med et højt proteinindhold, så det passer perfekt til din træning og opbygning af muskler. 

Desuden kan du vælge, hvor mange kalorier hvert måltid skal indeholde. Det skal bl.a. passe til den type og mængde træning, du udfører, hvor høj du er, og hvor meget du vejer – og selvfølgelig om dit mål er at tabe dig eller kun at opbygge muskler (og dermed også tage på i vægt). 

I nogle Fitness måltidskasser kan du også tilkøbe juice og shakes, så du er sikret ekstra vitaminer og proteiner derigennem. 

Tilføj gerne en proteinshake til din daglige træningsrutine, hvis du ikke allerede har gjort det. 

Flere af Fitness måltidskasserne er skabt af ernæringseksperter og kokke, så du er sikret et lækkert måltid hver dag. 

Får du ikke lige spist din måltidskasse den dag, du skulle – så kan måltiderne fra fx Get Fit Food holde sig op til 7 dage, da det er MAP-pakket. 

Protein er vigtigt for at opbygge muskler, men hvor meget skal du spise? 

Den mængde protein, du har brug for, afhænger af flere faktorer, herunder din alder, dit aktivitetsniveau og dine mål for muskelopbygningen. Det ernæringsmæssige referenceindtag (DRI) for protein er 0,36 gram pr. pund kropsvægt. For en stillesiddende voksen, betyder det ca. 54 gram protein om dagen. Men hvis du forsøger at opbygge muskelmasse, kan du have brug for op til det dobbelte af denne mængde.

Hvis du vil være sikker på, at du får nok protein i din kost, kan du overveje at tilføje et proteintilskud til dine måltider. Proteintilskud findes i mange former, herunder pulvere, barer og shakes.

Der er et par ting, du skal huske på, når du leder efter et proteintilskud, der kan hjælpe dig med at opbygge muskelmasse. For det første skal du sørge for, at kosttilskuddet har et højt indhold af protein. En god tommelfingerregel er at kigge efter et tilskud, der har mindst 20 gram protein pr. portion.