Ønsker du at afholde årtiets fest, der vil være festen, som kommende arrangører refererer til, når de skal stable deres arrangement på benene? Lad vores tips og tricks til det ultimative valg af lokation blive dit pejlemærke.
En fest er ikke længere bare en fest. Det kræver som udgangspunkt mange hårdtarbejdende planlægningstimer, en masse koncentration og beslutninger, der bliver optakten til den store kulmination. Du kan starte med at sætte standarden for rammerne, hvor dine gæster skal slå sig løs.
Svendegilde, rund fødselsdag eller bryllup
En festlokation afhænger i høj grad af, hvilken type fest du skal arrangere. Hvis du står overfor at kærligheden skal søsættes, så kræver overvejelserne til lokation en anelse mere, end hvis det er en klassisk fødselsdag. Det kan have stor betydning for festens udfald, hvilken lokation du vælger.
Hvis du har til formål at skabe festen over alle fester, så har du behov for dine gæster, hvorfor du skal give dem de bedste forudsætninger for at skabe god, livlig og underholdende stemning. Derfor kan det ikke betale sig at gå på kompromis med pladsen på den udvalgte lokation.
Det kan være, at du har en forestilling om, at du vil have gæsterne til at danse, når mørket træder i kraft, og musikanlægget får et nøk op på lydskalaen, hvilket gør, at du skal sørge for rigeligt med gulvplads til at gæsterne kan slå sig løs på dansegulvet. Afvej derfor altid dine egne forventninger til festen med de valg du træffer.
Uden mad og drikke duer helten ikke
Maden og drikkelsen har stor indflydelse på, hvad dine gæster vil huske din fest for. Mange inviterede går måske dage i forvejen, hvor de overvejer den spændende menu, som du har valgt at servere for gæsterne. Det er derfor et område, hvor der ikke bør spares. Kig forbi, og klik her for at se et eksempel på vådt og tørt, der kan give din fest er eksklusivt og delikat udtryk til konkurrencedygtige priser.
Det kan være et godt initiativ, hvis du udvælger retter og drikkevarer, der kan dække et bredt udvalg af smagsløg. Du vil opleve, at der findes ligeså mange holdninger til maden, som der findes gæster, hvorfor maden kan få mere ros med på vejen, hvis den tiltaler størstedelen af gæstelisten. Som udgangspunkt handler det om at gøre maden og drikkevarerne attraktive for gæsten.