rejer

Sådan laver du en hjemmeside om mad

wef45

Har du en passion for god dansk mad? Måske har du ligefrem forstand på at lave maden? Så kunne du jo eventuelt lave en hjemmeside, hvor du deler ud af dine råd. Hvordan kommer jeg igang med at lave en hjemmeside, spørger du måske. Det er faktisk ikke så svært, som det måske lyder. Først skal du finde et domænenavn, som er fængende og fortæller noget om din side. Du kan læse mere om, hvordan du laver dit domænenavn her: https://hvaderdns. Derudover skal du have et webhotel. Det er en slags server, hvor din hjemmeside skal ligge. Du kan få disse to ting til en forholdsvis lav pris, og de månedlige udgifter til en hjemmeside ligger kun på 20-120 kroner. Så det koster altså ikke en formue at oprette en hjemmeside.

Skriv om det du er god til

Inden du laver din hjemmeside, skal du gøre op med dig selv, hvad den skal handle om. Hvis du har en passion for mad, kan den jo passende handle om dette. Så er spørgsmålet bare, hvad du gerne vil formidle om maden? Er du specielt god til at lave danske retter? Måske har du en god stege teknik? Eller har du nogle gode opskrifter på salater? Der er mange muligheder, og du kan skrive om lige præcis det, som du har lyst til. Det er fordelen ved at have sin egen hjemmeside. Der er ingen som bestemmer over dig, og du må udgive alle de tekster og opskrifter, som du har lyst til.

mad

Tjen penge på at skrive om mad

Hvis du får succes med din hjemmeside, kan du faktisk begynde at tjene en del penge. For at dine hjemmeside kan få succes, kræver det, at du har professionelt design. Derfor kan du med fordel få hjælp af en grafisk designer. De kan give din hjemmeside det helt rette look. Derudover kan du bruge nogle penge på marketing, så budskabet om din hjemmeside kommer frem til flere folk. Du kan eksempelvis promovere din hjemmeside på de sociale medier. Når du har fået et højt besøgstal, kan du selv begynde at tjene penge på reklamer. Jo flere besøgende du har, jo højere beløb kan du tjene.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *