Sæt navn på medarbejderne med flotte navneskilte 

wef45

Gør betjeningen mere personlig med et navneskilt til jeres ansatte. På en hyggelig kro med dejlig mad er det rart at kunne sætte et navn på den venlige og kyndige betjening. Det gøres effektivt med et navneskilt. Hos Badgeland kan du vælge mellem mange forskellige typer, så I finder nemt et, der passer til jeres virksomhed og brand.  

Et badge som navneskilt 

Et badge kan laves som et navneskilt. Her er mange muligheder og I kan få jeres logo som en del af designet. I får hjælp hele vejen gennem processen, og vi fletter naturligvis gerne jeres navneskilte. Alt vi behøver er en liste med navnene og eventuelle titler. 

Oval er en klassiker 

Den klassiske bløde ovale form er en god og klassisk form til et navneskilt. Den går I som virksomhed aldrig galt i byen med. Det er oplagt at kombinere navn og titel med jeres firmalogo på skiltene. 

Runde navneskilte – ligesom et badge 

Et badge er en effektiv måde at få et budskab frem på. Det er derfor også en god løsning, når I skal sætte et navn på ansigtet hos jeres firma. De mest anvendte størrelser er her det klassiske på 56mm (et standard badge, der er på størrelse med bunden af en dåse), eller den lidt større på 76mm. 

Rektangulære – aflange – navneskilte 

En elegant måde at lave et navneskilt er ved at lave den i en aflang variant på 25x70mm. Den er god til enkle navneskilte uden for meget grafik og detaljer. En stilren løsning, der gør arbejdet på en diskret måde. 

Hvad med et kvadratisk navneskilt for mere kant?    

En lidt mere cool variant er et kvadratisk navneskilt på fx. 5x5cm. Her er plads til al den tekst, I har lyst til og samtidig får jeres medarbejdere et lidt edgy look.

Blanke skilte – så skriver I selv navne på

Det kan være nødvendigt at have mulighed for at skifte navne ud, eller simpelthen lave en mere personlig variant ved selv at skrive navnene på skiltene. Også her er der flere muligheder, så der er helt sikkert også en god løsning til lige netop jeres sted. 

Hvordan skal de sidde fast på tøjet? 

Her er mulighed for at vælge en standardløsning med en sikkerhedsnål, der effektivt sætter navn på jeres medarbejdere. Nålen kan kombineres med et næb, der passer godt til især lommer på uniformer. I kan også vælge næbbet alene. Det bider sig nemt fast på tøjet og efterlader ikke huller. En dobbeltmagnet til tøjet giver heller ikke huller i jeres fine arbejdstøj. Det er en meget kraftig magnet, der sørger for, at skiltet bliver holdt på plads, selv på de travle dage.