chihuhua

Sørg for at din hund har det godt, når du tager afsted på kroophold i weekenden

wef45

Skal du afsted på en hyggelig weekend med kro-mad og hygge? Hvad skal din hund så lave imens? Det evige spørgsmål, når man har hund eller andre dyr, er hvordan de skal blive passet, når man gerne selv vil afsted på ferie. Her i artiklen kan du få nogle bud på, hvad du skal tænke over når din hund skal efterlades derhjemme.

Få den passet

Modsat f.eks. en kat eller en fisk, kan en hund ikke være alene hjemme en hel weekend. Sørg derfor for at få din hund passet. Det bedste ville være at få den passet ved en person, den kender, og at den kommer hjem og bor ved den person. Det næstbedste ville så være, at der kommer en person og ser til den og går tur ofte. Dette er dog lidt risikabelt, hvis du har en hund der ikke er alene hjemme så ofte, da hunden så kan komme til at kede sig og det kan ende med ødelagte møbler.

boxer

Giv den tryghed med genkendelighed

Hvis din hund skal undvære sin ejer, kan det godt blive lidt utryg. Især når den finder ud af, at du ikke bare kommer tilbage sidst på dagen, som du plejer. En god ide kan derfor være at have hunde bamser til din hund. Med en bamse eller et tøjdyr får din hund en trofast ven, som skaber tryghed og genkendelighed, når hunden er i uvante situationer. Dette kan gøre et ophold hos en fremmed til en meget bedre oplevelse, da den så kan føle sig lidt hjemme på nogle områder.

Lad den beholde nogle rutiner

Det med at føle sig hjemme på nogle områder, er godt når man ønsker at hunden er tilpas. En god ide kunne derfor være at sørge for, at din hund beholder nogle af sine rutiner. Det kunne f.eks. være, at I plejer at gå tur på et bestemt tidspunkt, eller at den altid får en klump leverpostej i sin aftensmad. Hvad end det er, så sørg for at sige det videre til hundens passer.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *