par der holder i hånden

Tag daten med på et kroophold

wef45

Når der er magi i luften og der er en sand kemi mellem jer, er det drømmescenariet for en første date – ja faktisk uanset om det er den første eller den tyvende. Hvis du virkelig ønsker at imponere og skrue helt op for romantikken, er det ideelt at tage din date med på et kroophold. Hvis du ønsker kærlighed i dit liv, nytter det ikke noget at springe over hvor gærdet er lavest. Hvis det er den første date, er det vigtigt at skabe et godt førstehåndsindtryk, hvor hvis du derimod er i et fast forhold er det vigtigt, at fastholde og vedligeholde den gnist der er mellem jer.

 to rødvinsglas

Den ultimative romantiske oplevelse

Et gammelt udsagn lyder “i krig og kærlighed, gælder alle kneb” og det er så sandt som det er sagt, lige så meget du investere i kærligheden, lige så meget får du som regel også igen. Et kroophold kan med garanti blive en date oplevelse ud over det sædvanlige, da der er utallige muligheder for, at i kan lade jeres kærlighed blomstre, i kan få tændt gnisten eller få gang i romantikken. Først og fremmest er I alene og I skal ikke tænke på, hverdagens små gøremål som madlavning, opvask eller rengøring, I kan derfor have fuld opmærksomhed på hinanden og bruge tiden på, at nyde hinandens selskab og de oplevelser I kan få sammen. Et kroophold indbyder til ren afslapning, historie, fantastisk beliggenhed og samtidig en sikkerhed for rigtig god mad. At tage din date med på et kroophold ville derfor, til sammenligning med de lidt mere traditionelle muligheder, give en mere alsidig oplevelse, der med garanti, vil kunne huskes af jer begge, længe frem. En kro ligger oftest tæt på vandet, eller i naturskønne omgivelser, I har dermed muligheden for, at få den ultimative romantiske oplevelse.

uredt seng

Nyd tosomheden og vær helt tæt på den du elsker

Når mørket falder på eller hvis i mere ønsker at bruge tiden i dobbeltsengen, end at opleve naturen, vandet eller andet. Skal I ikke være nervøse for om romantikken forsvinder, noget af det mest romantiske er at nyde tosomheden og det, at være helt tæt på den man elsker. Det kan også være en mulighed for, at lade nyopstået kærlighed blomstre eller være den gnist der tænder jeres indre flammer. For at nyde hinandens selskab og øge begæret er det vigtigt, at slippe unødige bekymringer i forbindelse med sex, som uønsket graviditet eller sygdomme. Med stærke kondomer, kan I føle jer mere trygge og udelukkende have fokus på hinanden og nydelsen. Der er altid en risiko for, at kondomet springer, men når du bruger stærke kondomer, formindskes chancerne væsentligt. Hvis du vil være ekstra sikker, er det vigtigt, at du bruger kondomer i den rigtige størrelse – hverken for små eller for store, du skal ydermere være opmærksom på holdbarhedsdatoen og om kondomet har reservoir, med den ekstra sikkerhed kan du og din partner begge være forsikret om, at I kan slippe bekymringerne og dermed have fuld fokus på jeres intime stunder, slippe tøjlerne og få en oplevelse der er bedre for jer begge.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *