Tag kæresten på hyggelig date derhjemme

wef45

Hvis dig og din kæreste har det med at lave nogle af de samme ting sammen, kan det være en god idé at switche det lidt op og prøve noget nyt. I er måske den type kærester, som elsker at tage ud og nyde en lækker middag med et godt glas vin og derefter tage hjem. Hvis I ikke vil have, at daten skal slutte der, så kan I forsøge at navigere jer igennem et EXIT spil!

 

Hvad er EXIT spil?

I har formentlig hørt om escape rooms og/eller Cluedo, og dette er lidt det samme princip. Et EXIT spil er nemlig inspireret af escape rooms, hvor I skal løse diverse mysterier. Dette er en god måde at prøve noget anderledes med kæresten, men disse spil kan være tricky! Det gælder om at holde tungen i munden, uanset om I skal finde morderen eller løse en anden slags gåde.

 

Hvilke spil findes der?

Der findes forskellige slags EXIT spil, så der er lidt til alle. Hvis I er fans af Cluedo-spillene, så er I måske mere til spillene, hvor man skal løse mordgåder, men ellers er der mange andre at vælge imellem.

 

Nyd en hyggelig aften

Hvis I vil gøre lidt mere ud af aftenen, kan I også tænde et par stearinlys og skænke et glas vin op. Dette er med til at gøre det mere date-agtigt. Og ellers gælder det bare om ikke at rive hovederne af hinanden i ren frustration for at finde ud af spillet!

 

Rigtig god fornøjelse.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *