restuarant

Tag på et romantisk kroophold i Danmark

wef45

Hvis du gerne vil på en romantisk getaway med din partner, behøver du ikke nødvendigvis at skulle booke en flyrejse til en storby og spendere mange tusinde kroner.

Du kan sagtens tage på en romantisk getaway, selvom du ikke forlader landet.

I Danmark er der rigtig mange muligheder for dig og din partner at nyde hinanden og få tid til alt det, hverdagen ellers stjæler fra jeres parforhold.

I kan eksempelvis vælge at tage på et romantisk kroophold på en af de mange smukke danske kroer, der ligger rundt omkring i hele landet.

Mange forskellige kroer at vælge mellem

At overnatte og bo på en kro er noget helt andet end at bo på hotel. Der er meget mere charme og sjæl på små hyggelige kroer, som du ikke finder på et sterilt hotel på 14 etager.

Der findes mange forskellige typer af kroer, så du og din partner har fri mulighed for at vælge en hyggelig kro, der passer ind i lige netop det billede, i to har af et hyggeligt kroophold.

Der findes både nye og gamle steder, og de byder alle sammen på noget forskelligt.

Over hele landet

En af fordelene ved at vælge en romantisk weekend hjemme i Danmark frem for at skulle til udlandet er, at du kan køre dertil. Du behøver ikke at skulle med fly, da der findes hyggelige kroer over hele landet.

Dermed ikke sagt, at du nødvendigvis skal vælge en kro, der ligger tæt på jeres bolig. Men har i eksempelvis børn, kan det være praktisk ikke at befinde sig mange timer væk. Samtidig er det ikke ensbetydende med, at I ikke kan få en romantisk weekend med bare jer to i centrum.

Så tag et kig på nogle af de mange kroer, I kan vælge at booke jer ind på for en weekend, og find ud af med jer selv, om I vil tage til den anden ende af landet, eller om I bare skal vælge en kro i nærheden.

Læs om andres oplevelser

Hvis du vil være sikker på, at den kro, du ender med at vælge til jeres weekendophold, er et godt valg, kan det være en god idé at læse op på andres oplevelser.

Det er blevet populært at dele anmeldelser af både produkter og oplevelser online, så stort set uanset hvor du vælger at booke dig ind, er der en god chance for, at du kan finde en eller flere anmeldelser af lige netop det sted.

Du behøver ikke at læse andres oplevelser og anmeldelser, men det kan være rart at vide, at der er rent og pænt, der hvor I skal bo, og at personalet er søde og rare til at hjælpe, hvis der er behov for det.

Med maden i højsædet

Er I begge madelskere, kan I også overveje at vælg en kro, der er lidt ud over det sædvanlige, når det kommer til en kulinariske oplevelse.

Mange kroer kan byde på et storslået køkken og en fantastisk menu. Så hvis I gerne vil nyde en god middag, mens I er afsted, er der rig mulighed for det på mange af de danske kroer.

kro

Tit kan du også booke weekendophold på kroer, hvor der er et eller flere måltider med i prisen, så du ikke skal betale for det udover.

På den måde skal I heller ikke tænke over, hvor I skal tage hen og spise, når sulten melder sig i løbet af eftermiddagen og aftenen. Så er der reserveret bord til jer, og I skal ikke bekymre jer om, hvem der skal køre hjem.

Tag børnene med på kroophold

I kan også sagtens vælge at tage på kroophold med børnene. Der er mange kroer i landet, der slår dørene op for både store og små, og som også har aktiviteter for de mindste.

Det kan, som tidligere nævnt, igen være et godt alternativ til de kedelige hoteller. Så skal I på tur med ungerne, kan I også sagtens vælge at kigge efter et kroophold i den forbindelse.

De danske kroer er nu noget særligt, og har du aldrig prøvet at være på kroophold før, bør du forkæle dig selv, din partner og måske dine unger med sådan en oplevelse.

hygge

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *