Tag på kroophold til USA

wef45

Vil du gerne forkæle din bedre halvdel med et kroophold, men forsøger du at finde det der kan være med til at sætte prikken over i’et, så der ikke bare er tale om et kroophold, men et ophold der ikke kan sammenlignes med nogle af de andre, så kan det være at du skal se på om det kan lade sig gøre med et kroophold i USA.

Husk at ansøge om et ESTA

Vi er i Danmark gode til at huske at nyde livet og nogle gange kan det være tiltrængt at trække stikket fra hverdagens strabadser og komme helt væk hjemmefra. Her har mange stor glæde af at tage af sted for en weekend på et kroophold i Danmark, men hvis det ikke virker som at det er helt nok at rejse til den anden ende af landet for at koble fra, så skal I måske rejse på den anden side af Atlanten næste gang.

Der er selvfølgelig tale om en lidt mere omstændig planlægning af kroopholdet, hvis du vil rejse til USA for at koble af. Der skal f.eks. ansøges om et ESTA og nogle skal endda forbi ambassade for at få et visum til USA. Det er derfor sjældent et ophold man sådan lige kan overraske med, fordi der skal bruges en del oplysninger for at få alt registreret korrekt til rejsen.

Jeres elektroniske, individuelle rejsetilladelse

Er du ved at arrangere rejsen for din bedre halvdel og dig, så har du som regel adgang til alle oplysningerne der skal bruges, når der skal søges om en rejsetilladelse. Selvom der blot er tale om få dages ferie, kan man ikke komme udenom at man skal have en rejsetilladelse, for man kan ganske enkelt ikke boarde noget fly til USA uden at have denne registreret.

Et ESTA er en elektronisk rejsetilladelse, der vil blive registreret på dit elektroniske pas. Denne rejsetilladelse er en individuel rejsetilladelse og man vil derfor ikke kunne søge om en fælles rejsetilladelse selvom man har planer om ikke at vige fra hinandens side på hele turen.

Det kan hurtigt arrangeres med et kroophold i USA

Der skal ved ansøgningen bruges personlige oplysninger der kan være svære at finde på hinanden og så skal der desuden tjekkes op på om passet er gyldigt til rejsen. Det kan derfor være lidt mere besværligt at overraske sin bedre halvdel med sådan et kroophold.

Det kan dog stadig være en overraskelse i sig selv at foreslå et smut til USA på kroophold og hvis du ved at jeres pas er gyldige og du har fly og ophold klar på hånden, vil et ESTA ikke tage mere end højest 3 dage at få fingrene i.