Tag på opdagelserejse til Mauritius

wef45

Elsker du sol, varme og eksotiske omgivelser fyldt med et rigt dyreliv, så bør du overveje Mauritius som din næste feriedestination. På Mauritius får du azurblå hav, grønne og frodige landskaber og et dyreliv du med garanti ikke finder hjemme i Danmark.

Dette er blot nogle af de mange gode fordele ved Mauritius, og blandt de største grunde til at vi anbefaler Mauritius som din næste feriedestination. I tillæg til de smukke omgivelser og de rige dyreliv, så har Mauritius også meget andet at byde på.

Det gælder ikke mindst for de mange luksushoteller og resorter, hvor man kan nyde varmen og de smukke omgivelser i rolige rammer. En af de store fordele ved Mauritius er manglen på masseturisme, der betyder, at man er sikret bedre muligheder for at få slappet af og nyde ferien.

Når man bevæger sig uden for hotellerne og resorterne, så kan man begive sig ud på opdagelsesrejse i nogle af dyreparkerne, hvor man blandt andet kan gå rundt blandt kæmpeskildpadder og fodre dem med eucalyptus blade, tage på hvalsafari eller svømme blandt delfiner.

Elsker du at spille golf, så kan du også tage på golfferie, da Mauritius tilbyder golfomgivelser i højeste klasse. Alt i alt tilbyder Mauritius den helt store pakke, og leder du efter en ny feriedestination, hvor du kan blive ved med at komme tilbage, så er Mauritius med stor garanti en feriedestination for dig.

En anden af de store fordele ved at rejse til Mauritius, har at gøre med tidszonerne. Mauritius har kun en forskel på tidszonen på omkring 2-3 timer, hvilket betyder, at du undgår det irriterende jetlag. Særligt for familier med mindre børn, kan dette være en stor fordel. Med en rejse til Mauritius kan du nyde godt af det tropiske og paradisagtige landskab, uden at skulle rejse hele vejen rundt om jorden.

Mauritius ligger i det Indiske Ocean ud for Madagaskar, hvilket tilbyder et stop på vejen i Dubai, hvor man kan kombinere de smukke og frodige omgivelser på Mauritius med storbyferie i Dubai. Du kan eksempelvis kombinere din ferie på Mauritius med 2-3 dage i Dubai, inden du tager videre til Mauritius eller på vejen hjem fra Mauritius.

Dubai tilbyder det samme fokus på afslapning og luksus, men dog i helt andre storbyagtige omgivelser. Det gør Dubai og Mauritius til den perfekte kombination, når du skal have planlagt den fuldendte rejse og ferie.

Alt i alt tilbyder Mauritius det bedste af det bedste, og hvad enten du er til vandreture, oplevelser i naturen, golfrejser eller bare almindelig feriehygge ved poolen, så får du alle dine ønsker opfyldt, når du rejser til Mauritius på ferie.